Zalmtartaar – avocado 🥑 – tuinkruidencrème 🌱

  • Serie 'Olie op het vuur' van ChefsFriends.nl

Tartaar gemaakt van drooggezouten en handgesneden Schotse zalm👍 afgewerkt met vers limoen🍈sap, stukjes radijs, krulpeterselie, zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche Zoute en extra vierge olijfolie met wasabi👌. Hmm, lekker fris😋🔝.

Zalmtartaar 🐟 – avocado 🥑 – tuinkruidencrème 🌱🤩

Tartaar gemaakt van drooggezouten en handgesneden Schotse zalm👍 afgewerkt met vers limoen🍈sap, stukjes radijs, krulpeterselie, zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche Zoute en extra vierge olijfolie met wasabi👌. Hmm, lekker fris😋🔝.

Bovenop een roosje van avocado, bedruppeld met limoensap, olijfolie en zwarte sesamzaadjes.

Onder een crème van verse tuinkruiden: rucola, postelein, wilde waterkers, vogelmuur en daslook, fijn gemixt met Alpro Cuisine, limoensap, wasabi olie, pepermix en zeezout. Lekker fris en gezond 😉🥰.

Rondom krokantjes met truffelolie, radijs en dille.

Geniet van dit kleurrijk en smaakvol gerecht.

👩‍🍳

Oriental Collection Wasabi

Creatie van @Culipress