Zalmtartaar 🐟 – avocado 🥑 – tuinkruidencrème 🌱🤩
Tartaar gemaakt van drooggezouten en handgesneden Schotse zalm👍 afgewerkt met vers limoen🍈sap, stukjes radijs, krulpeterselie, zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche Zoute en extra vierge olijfolie met wasabi👌. Hmm, lekker fris😋🔝.
Bovenop een roosje van avocado, bedruppeld met limoensap, olijfolie en zwarte sesamzaadjes.
Onder een crème van verse tuinkruiden: rucola, postelein, wilde waterkers, vogelmuur en daslook, fijn gemixt met Alpro Cuisine, limoensap, wasabi olie, pepermix en zeezout. Lekker fris en gezond 😉🥰.
Rondom krokantjes met truffelolie, radijs en dille.
Geniet van dit kleurrijk en smaakvol gerecht.
👩🍳
Creatie van @Culipress