• Serie 'Olie op het vuur' van ChefsFriends.nl

Wauw, een vertruffelijk lekker feestgerecht, gemaakt met superverse kwaliteitsproducten en dit alles mooi gepresenteerd, hmmm 😋.

Tartaar van Piemontese met verse truffel – rode biet – Labneh met gin – rode biet scheuten – truffelkrieltjes – geitenkaaskrokantjes – truffelolie

💥Tartaar van Piemontese met verse truffel en parmezaancrème verkrijgbaar bij De Laet-Van Haver in The Butcher’s Store👌. Het donkerrode vlees van het Italiaanse runderras Piemontese wordt met de hand fijngesneden en vervolgens afgekruid met peper, zout en olijfolie, verrijkt met verse truffel en parmezancrème. Het vlees heeft een fijne, stevige structuur en is erg mals met als resultaat een hemelse tartaar, TOP💥.
Bovenop een kaaskrokantje van geaffineerde geiten🐐kaas, 10 maanden gerijpt en ambachtelijk bereid, super van smaak, afkomstig van Wyngaard Affineurs🧀. Nog gearomatiseerd met truffelpoeder.
Krulpeterselie gebakken in witte truffelolie van Valderrama😍. Rode biet scheuten, echte vitaminebommetjes, goudsbloemblaadjes.
Plak rode biet gekookt in gevogeltebouillon en limoenpasta, beide van CHEF, belegd met Labneh met hier Butcher’s Gin 👍aan toegevoegd. Zeer geslaagd, hmmm 😋. Scheuten en geroosterde sesamzaadjes.
Krielpatatjes gebakken in truffelboter en -olie. Truffelzout, krulpeterselie en scheutjes 🌱.
Rondom witte truffelolie met extra truffelpoeder en peterselie.

Amai, dit was genieten. Echt een feestje op ons bord. Smakelijk.

👩‍🍳

Witte & Zwarte Truffel Olijfolie

Creatie van @Culipress