Sint-Jacobsvruchten – venkel/witloof – Imperial Heritage Caviar – witte wijnsaus – Koppert Cress 🌱
Coquilleschelp met een bedje van Green Shiso Leaves.
Een combinatie van heerlijk grondwitloof van ’t Groenselof 🤩 en venkel, geroerbakt in Hojiblanca 🫒 olijfolie (ideaal om te roerbakken) en extra vanille en gember olijfolie voor de frisse toets, beide van Valderrama 😍. Op het einde nog wat Debic crème plus mascarpone, witte wijnreductie van CHEF en onze eigen geteelde 👩🌾 saffraandraadjes toegevoegd.
Sint-Jacobsvruchten, delicatessen uit de zee, gebakken in Hojiblanca olijfolie en gekruid met zeezout met wakame uit de Oosterschelde van Zeeuwsche Zoute 👍.
Bovenaan afgewerkt met een toef Imperial Heritage Caviar 💕 Oscietra label👌, gewoon top, bieslooktakje en bernagiebloemetje.
Het gerechtje nog opgefleurd met salty fingers en borage cress van Koppert Cress 😘.
Alvast wat inspiratie voor een geslaagd gerechtje voor de komende feestdagen, al hoef je natuurlijk niet tot dan te wachten 😉.
Geniet ervan en smakelijk.
👩🍳