• Serie 'Olie op het vuur' van ChefsFriends.nl

Hmmm, pure verwennerij en heerlijk genieten van dit feestgerecht. Zeer smaakvol bereid met kwaliteitsproducten, mooi gepresenteerd en stijlvol afgewerkt met kaviaar, gewoon klasse 👌.

Sint-Jacobsvruchten – Imperial Heritage Caviar 😍 – prei – grijze Noordzeegarnalen 🦐 – kaaskrokant – Koppert Cress 🌱.

Sint-Jacobsvruchten bepoederd met truffelpoeder en -zout, gebakken in extra vierge olijfolie Hojiblanca en afgewerkt met druppels olijfolie met natuurlijke witte truffel, beide van Valderrama 🤩👍.
Lekker krokant korstje met truffelaromaten en nog licht glazig vanbinnen. Perfect dus 😉.
Imperial Heritage Caviar Oscietra label 😜😘, topkwaliteit én ’s werelds meest verfijnde kaviaar, gebruikt door vele top- en sterrenchefs.
Preistronkjes gekookt in een bouillon van gevogelteconcentraat van CHEF en hazelnootboter van Corman. Hmm, wat een hemelse aroma’s.
Bovenop een lekkere kaaskrokant gemaakt van Meije Oude kaas, 2 jaar gerijpt, een kaas met veel karakter en smaak. Extra zeeslapoeder in verwerkt. De zeesla hebben we zelf gedroogd en tot poeder verwerkt, lekker hoor.
Gebakken preistronkjes, toefjes truffelmayonaise, huisgemaakt met truffelolie en -poeder en eitjes van onze kipjes 🐔.
Grijze Noordzeegarnalen, schatjes uit de Noordzee, handgepeld en dat proef je 😉.
Preislingers in olie krokant gebakken, lekker zoet en crispy.
Green Shiso Leaves, oesterblad, salty fingers, borage cress, allemaal gezond lekkers van Koppert Cress 😋👌, de specialist in cressen.
Hele gerechtje bedruppeld met witte truffelolie en opgefleurd met viooltjes en kaasjeskruid uit de tuin.

Eet smakelijk.

👩‍🍳

Hojiblanca Olijfolie
Witte & Zwarte Truffel Olijfolie

Creatie van @Culipress