Omegabaars 🐟 – grondwitloof – Imperial Heritage Caviar – truffelpuree – witte wijnsaus – Gooische Pikante 🤩👍
Super verse omegabaarsfilet zonder vel, een duurzaam gekweekt visje, stevig van structuur en super smaakvol. De filets gelakt met kaffir limoenolie van Valderrama 👌 en combavapoeder, gebakken in voldoende roomboter met 3 algen van Beurre Plaquette😋. Dit alles zorgt voor voldoende kruiding en aroma’s. Nog verder laten smoren in visfumet van Belfond en gekonfijte citroen. Hmmm, wat een heerlijk 🇧🇪 topvisje 😍.
Grondwitloof gesmoord in algenboter en bio groentenfond van Belfond. Botermals met een zachte bitterheid. Bieslookstrikje, Oost-Indische kersbloem en -blad.
Smeuïge aardappelpuree met Debic room, truffelzout en -poeder en witte truffelolie van Valderrama. VerTRUFFELelijk lekkere puree 😉.
Super sausje met gezeefd bereidingsvocht van de visjes, Debic mascarpone crème plus en witte wijnreductie van CHEF. Wauw 😜.
Kaaskrokantjes van Gooische Pikant, een kwaliteitsvolle kaas 🧀, bepoederd met truffelpoeder.
Romeinse slablaadjes met kaffir limoenolie, rode bessen, pittige preischeuten en goudsbloemblaadjes.
Hmmm, feestelijk genoten van dit topgerechtje 👍.
👩🍳