• Serie 'Olie op het vuur' van ChefsFriends.nl

Culinair genieten van dit feestelijk en superlekker gerecht, smaakvol bereid met topproducten, mmm👌.

Mowi Supreme zalm 🐟 – knolseldercrème – Fleur de Caviar 🥰 – truffelmayonaise – preischeuten – winterpostelein – truffelolie

Mowi Supreme zalm gelakt met witte truffelolie van Valderrama en combavapoeder voor de frisheid. Gebakken op velkant in roomboter verrijkt met 3 algen van Beurre Plaquette👍, dit alles zorgt voor veel smaak, kruiding en aroma’s. Lekker 😋.
Knolseldercrème gekookt in CHEF bouillon van gevogelteconcentraat, glad gemixed met extra kookroom van Debic, zwarte knoflookpasta van CHEF en OCAL extra vierge olijfolie, ideaal hiervoor👍.
De crème gedresseerd op het bord en afgewerkt met truffel- en OCAL olie. TOP👌.
Bovenop de zalm een toef huisgemaakte truffelmayonaise met eitjes van onze kipjes 🐔, truffelolie en truffelpoeder, homemade, the best.
Frisse preischeuten en rucolabloemetjes, trosje winterpostelein, Oost-Indische kersbloem en warmoesblad, allemaal uit onze tuin 👩‍🌾.
Als culinaire sensatie en eveneens stijlvolle afwerking, de zalm en crème bepoederd met 💥Fleur de Caviar💥 van Royal Belgian Caviar. Dit is gedroogde 🇧🇪 kaviaar in een handig draaimolentje. Wat een smaak💣 en heerlijke aroma’s.

Hmmm, een pure delicatesse dit gerecht, een feesttopper.

Geniet ervan en smakelijk.

👩‍🍳

Ocal Olijfolie
Witte & Zwarte Truffel Olijfolie

Creatie van @Culipress