MOWI Supreme – schorseneren- Fleur de Caviar – rode biet – rode bietscheuten – witte wijnsaus – Waes Wit🍇

  • Serie 'Olie op het vuur' van ChefsFriends.nl

Schorseneren, het witte goud van het seizoen, een mooi stuk MOWI Supreme zalm en 💥Fleur de Caviar💥, het zwarte goud, dit is één groot feest op het bord. TOP🔝.

MOWI Supreme 🐟 – schorseneren- Fleur de Caviar – rode biet – rode bietscheuten – witte wijnsaus – Waes Wit🍇😋

MOWI Supreme Magnum met vel, gestoomd boven de schorseneren, enkel gekruid met geroosterd zeezout Fish van The Man With The Pan, hmmm, zo smaakvol, pure kwaliteit👌🥰.
Schorseneren bereid in gevogeltebouillon en limoenpasta, beide van CHEF, Debic light room, Cormanboter en witte miso. Heerlijke aroma’s en lekkere smaken👍.
Versnipperde krulpeterselie.
Geblancheerde zeekraal, ziltig en supergezond🌱.
Gekookte rode biet gemarineerd met olijfolie met kaffirlimoenblaadjes en Sherryazijn van Valderrama😋. Bovenop rode bietscheuten.
De zalm ook afgewerkt met winterpostelein, viool, dillebloesem en als finesse met Fleur de Caviar van Royal Belgian Caviar👌. Deze delicatesse is gedroogde 🇧🇪 kaviaar, lichtjes gezouten. Een ware smaakexplosie 💣💥.
Lekker sausje gemaakt, een klassieke Hollandaisesaus met witte wijnreductie van CHEF, eitjes van onze kipjes🐔, boter, Debic room, witte miso én een toets Fleur de Caviar🤩.
Bij dit stijlvol gerecht hoort een topwijn zoals Waes Wit. Een Vlaamse landwijn van Wijndomein Waes te Zwijnaarde die al verschillende medailles gewonnen heeft. Wauw😜.

Geniet ervan en smakelijk, drink op uw gezondheid.

👩‍🍳

Kaffir Lime Leaves
Pedro Ximénez Sherry Azijn ‘Don Millan’

Creatie van @Culipress