• Serie 'Olie op het vuur' van ChefsFriends.nl

Ja, ook met worstjes maken we stijlvolle en creatieve gerechten, wel met kwaliteitsvolle producten en verrassende combinaties en aromaten, TOP 😉.

Jasmina Brasvar worst 🐽 – pastinaakcrème – kaaskrokant 🧀 – krulpeterselie – gekonfijte citroen – zwarte knoflookparels – Triple D’Anvers🍺👍

Jasmina, een karakter- en smaakvolle worst met Brasvar varkenvlees 🐷 gearomatiseerd met opgelegde citroen, peterselie en ras el hanout. Één van de 6 unieke worstjes in het gamma van Monsieur Boudin🤩, lekker krokant gebakken in smoked Arbequina olijfolie van Valderrama 👌. Heerlijke rookgeur en -smaak 😜.
Smeuïge pastinaakcrème bereid met ras el hanout kruidenmix van Verstegen👍, partjes gekonfijte citroen, gemixed tot een gladde crème met Debic mascarpone crème plus 😋.
Kaaskrokant van ‘Oude Meije’, een zeer karaktervolle kaas, extra versnipperde krulpeterselie en truffelpoeder. Rondom nog kleine pure kaaskrokantjes 😊.
In smoked olijfolie gebakken krulpeterselie, lekker crispy met rooksmaak.
Maantjes gekonfijte citroen 🍋 van Belberry.
Zwarte knoflookparels, zeer decoratief en zo heerlijk.
Oost-Indische kersblaadjes en -bloem en bernagie.
Rond de crème nog een straaltje OCAL olijfolie, perfect te mengen met de crème, top👍.
Als frisse begeleider bij dit verwarmende gerecht, een Triple D’Anvers, een sterk blond bier van Brouwerij De Koninck 🍺.

Geniet ervan en smakelijk.

👩‍🍳

Ocal Olijfolie
Smoked Arbequina

Creatie van @Culipress