Grove paté met ganzenlever – rode bietentoast – truffel – grondwitloof – prei – aardpeerchips – scheutjes – rode bessen – Butcher’s Gin 👍
Rode bietenbun belegd met witte truffelboter, krokant gebakken, al een smaakvolle truffelbasis. Hmmm😋.
Plak grove paté met ganzenlever en aromaten van bij De Laet & Van Haver Butcher’s Store, bereid met topproducten en pure ambacht💪.
Trosje winterpostelein, lekker pittig en uit eigen tuin👩🌾.
Rode bietscheuten, bomvol vitamientjes.
Zoete balsamicoparels, echte smaakbommetjes, grof truffelzout, viooltje.
Bronzen lepeltje gevuld met zoete preistronk, gegaard in gevogeltefond van Belfond👍. Gebakken in truffelboter. Hmmm😜.
Toef huisgemaakte truffelmayonaise met eitjes van onze kipjes🐔, truffelolie en truffelpoeder, stukje paté, rode besjes en parels.
Aardpeerchips met truffelzout en -poeder, zo gedroogd in onze AEG stoomoven, lekker crispy. Belegd met onze truffelmayo, bes en scheutjes.
Spruitenblaadjes geblancheerd en gevuld met geprakte rode besjes, balsamicoparels en azijn.
Bootjes grondwitloof ook gebakken met truffelboter, truffelmayo, bes en parels.
Afgewerkt met winterpostelein en viooltjes.
Geniet ervan en smakelijk.
👩🍳