Ambachtelijke garnaalkroket 🦐 – grijze noordzeegarnalen – Lokers grondwitloof – Imperial Heritage Caviar – gerookt ei – truffelmayo – geitenkaasschilfers – gebakken patatjes 🤩
Ambachtelijke garnaalkroket van Gastronello👍, dun knapperig korstje, goed gevuld en heerlijk smeuïg vanbinnen, zoals een goede garnaalkroket hoort te zijn. Hmmm 😋.
Klosjes grondwitloof, supervers, met de fiets🚴🏽♀️ afgehaald bij ’t Groenselof in Lokeren. Ze piepen van versheid en hebben een intense bittere smaak. Grondwitloof is een erkend Belgisch streekproduct. Om fier op te zijn👍.
Belegd met homemade truffelmayonaise met eitjes van onze kipjes🐔, truffelolie met witte truffel van Valderrama en truffelpoeder. Huisgemaakt, de beste👍.
Handgepelde, grijze Noordzeegarnalen, dat proef je 😉.
Hardgekookt en gerookt ei, bepoederd met truffelpoeder en truffelzout.
💥Imperial Heritage Caviar Oscietra label, altijd feest met kaviaar 👌. Topper.
Schilfers harde geitenkaas van Wyngaard Affineurs, héél lekker 😋 en perfect passend bij dit gerecht.
Extra: red Shiso Leaves van Koppert Cress 🌱👍, rode en gele snijbiet, dille, goudsbloem, Oost-Indische kers en kaasjesbloem komen uit onze tuin. Roze peperbolletjes.
Lekker met een portie gebakken patatjes met truffelzout en -olie.
Geniet van dit lekkers en laat het jullie smaken.
👩🍳