• Serie 'Olie op het vuur' van ChefsFriends.nl

Een heerlijk gerecht met veel lekkers uit onze streek, ambachtelijk bereidingen, lekkers uit onze zee en uit eigen tuin. Stijlvol afgewerkt met kaviaar. Top 🥰.

Ambachtelijke garnaalkroket 🦐 – grijze noordzeegarnalen – Lokers grondwitloof – Imperial Heritage Caviar – gerookt ei – truffelmayo – geitenkaasschilfers – gebakken patatjes 🤩

Ambachtelijke garnaalkroket van Gastronello👍, dun knapperig korstje, goed gevuld en heerlijk smeuïg vanbinnen, zoals een goede garnaalkroket hoort te zijn. Hmmm 😋.
Klosjes grondwitloof, supervers, met de fiets🚴🏽‍♀️ afgehaald bij ’t Groenselof in Lokeren. Ze piepen van versheid en hebben een intense bittere smaak. Grondwitloof is een erkend Belgisch streekproduct. Om fier op te zijn👍.
Belegd met homemade truffelmayonaise met eitjes van onze kipjes🐔, truffelolie met witte truffel van Valderrama en truffelpoeder. Huisgemaakt, de beste👍.
Handgepelde, grijze Noordzeegarnalen, dat proef je 😉.
Hardgekookt en gerookt ei, bepoederd met truffelpoeder en truffelzout.
💥Imperial Heritage Caviar Oscietra label, altijd feest met kaviaar 👌. Topper.
Schilfers harde geitenkaas van Wyngaard Affineurs, héél lekker 😋 en perfect passend bij dit gerecht.
Extra: red Shiso Leaves van Koppert Cress 🌱👍, rode en gele snijbiet, dille, goudsbloem, Oost-Indische kers en kaasjesbloem komen uit onze tuin. Roze peperbolletjes.
Lekker met een portie gebakken patatjes met truffelzout en -olie.

Geniet van dit lekkers en laat het jullie smaken.

👩‍🍳

Witte & Zwarte Truffel Olijfolie

Creatie van @Culipress