Aflevering 3 Videotorial
Soenil Bahadoer** bereidt drie gerechten met de nieuwe productlijn van Valderrama Olijfolie ‘The Oriental Collection’ De Nederlandse Topchef van Hindoestaans/Surinaamse afkomst, Soenil Bahadoer van restaurant De Lindehof** in Nuenen is een fenomeen in het subtiel combineren van exotische producten in zijn Franse keuken. Soenil was de eerste Chef in de Benelux, die de gehele serie in zijn totaliteit heeft door geproefd. Soenil was na afloop zo waanzinnig enthousiast, dat hij spontaan aanbood om ambassadeur van de nieuwe Oriental Collection te worden. Dit heeft tot direct gevolg gehad, dat Richard Kok van www.chefsfriends.nl een korte film heeft geproduceerd, waarin drie toepassingen in één gerecht van Wagyu, door hem zijn vastgelegd.
Soenil Bahadoer** | restaurant De Lindehof | Nuenen
De gerechten van Soenil vormen een harmonieuze compositie van smaak, geur, kleur en vorm. Uiteraard vervult de smaak daarbij de hoofdrol. Iedere smaak heeft haar eigen kracht en intensiteit. Stap voor stap werkt Soenil naar een ware smaakexplosie toe. Iedere hap moet een feestje zijn, moet swingen.