Aflevering 2 Videotorial

  • Serie 'Olie op het vuur' van ChefsFriends.nl
De serie 'Olie op het vuur' van ChefsFriends.nl

Serie OLIE op het VUUR

Valderrama en ChefsFriends.nl zijn een samenwerking aangegaan. Fantastische video-educatie over specifieke toepassingen met de verschillende variëteiten van Valderrama. Bekende Topkoks hebben inmiddels enthousiast hun medewerking toegezegd. Een uiterst leerzaam project voor elke kok, professioneel of amateur!

Aflevering 2 Videotorial

Michel van der Kroft, executive chef bij restaurant ‘t Nonnetje** in Harderwijk heeft medewerking verleend aan de serie “Olie op het Vuur”. Michel konfijt een octopus gedurende 12 uur op 70 graden Celcius in Valderrama Picudo olijfolie. Hij begeleidt dit ingrediënt met gebeukte Opperdoezer Rondjes en een schitterende groenten garnituur. Het mag gezegd: het is een uiterst leerzaam project geworden.

Michel van der Kroft in de serie 'Olie op het vuur'

Michel van de kroft** | restaurant ’t Nonnetje | Harderwijk

Michel van der Kroft fantaseert, denkt en droomt over koken. Hij bruist van enthousiasme en legt zijn ziel op elk bord. Koken vanuit zijn eigen identiteit is voor hem heel belangrijk en dat proeft u.