Aflevering 1 Videotorial

  • Serie 'Olie op het vuur' van ChefsFriends.nl
De serie 'Olie op het vuur' van ChefsFriends.nl

Serie OLIE op het VUUR

Valderrama en ChefsFriends.nl zijn een samenwerking aangegaan. Fantastische video-educatie over specifieke toepassingen met de verschillende variëteiten van Valderrama. Bekende Topkoks hebben inmiddels enthousiast hun medewerking toegezegd. Een uiterst leerzaam project voor elke kok, professioneel of amateur!

Aflevering 1 Videotorial

René Brienen van sterrestaurant Brienen aan de Maas in het Noord-Limburgse Well kookt graag met olijfolie. Hij kiest voor olijfolie op de Big Green Egg als basis voor al zijn sauzen. In onze nieuwe rubriek Olie op het vuur geeft René tekst en uitleg.

In deze eerste film legt René Brienen* uit hoe je met Picudo de mooiste basis nectar kunt bereiden, voor bijvoorbeeld alle mousseline, hollandaise bereidingen.

René Brienen in de serie 'Olie op het vuur'

René Brienen* | restaurant Brienen aan de Maas | Well

U zult het al vermoeden: het zicht op de Maas is hier schitterend! Probeer dus zeker een plaatsje op het terras van dit voormalige veerhuiscafé te bemachtigen. De chef heeft een boontje voor regionale producten en verwerkt ze in karaktervolle, verzorgde gerechten die verrassend uit de hoek kunnen komen.